Fenegriek kiemzaden 120g, Sonnentor - BIO
SKU: Z0569
Fenegriek kiemzaden 120g - BIO
Fenegriek kiemen hebben een karakteristieke curry‐geur. Ze zijn ideaal bij pasta‐ en rijstgerechten.
Tip :
weektijd : 6 – 8 uren
kiemtijd : maximum 4 dagen (anders worden ze bitter)
ideale temperatuur : 18 – 20°C
2 x per dag spoelen
Certificatie: biologisch
Zaadhuis: Sonnentor
Op voorraad
Fenegriek kiemzaden 120g - BIO
Fenegriek kiemen hebben een karakteristieke curry‐geur. Ze zijn ideaal bij pasta‐ en rijstgerechten.
Tip :
weektijd : 6 – 8 uren
kiemtijd : maximum 4 dagen (anders worden ze bitter)
ideale temperatuur : 18 – 20°C
2 x per dag spoelen
Certificatie: biologisch
Zaadhuis: Sonnentor
| SKU | Z0569 |
|---|---|
| Biologisch/biodynamisch | Biologisch |
Fenegriek kiemzaden 120g, Sonnentor - BIO